2011-03-09 15:31:55• hírek • (x)

Legyen képben az EuroPrint keretében!

A nyomdai munkák mellett a cég gyors és minőségi képkeretezéssel foglalkozik.

Az EuroPrint Kft. 1992-ben jött létre Szatmárnémetiben,  nyomdai szolgáltatásokat kínáló cégként. Könyvek, szórólapok, prospektusok, termékismertetők, mappák, címkék, kicsengetési kártyák, plakátok, albumok, zseb- és falinaptárak, névjegykártyák, fejléces papírok nyomtatásával foglalkoznak kis és nagy példányszámban egyaránt, operatív és minőségi munkát végezve. Újabb szolgáltatásként, 2008-tól képkeretezést is vállalnak.

A képkeretezés alapvető funkciója a kép védelme. Megoldást nyújt arra, hogy a por, a nedvesség, a zsír vagy más szennyezés ne tegyen kárt képekben, oklevelekben, melyeket kincsként őriznek az emberek. Vakrámára feszített olaj- vagy akrilképnek is kell keret. Ebben az esetben a képkeretezés az esztétikai hatáson kívül arról is gondoskodik, hogy a vakrámázott festmény széle ne sérüljön meg.

Van Gogh szerint a kép keret nélkül olyan, mint a lélek test nélkül.


A képet a keret teszi teljessé. Kihangsúlyozza a kép mondanivalóját, hozzáhangolja a képet a környezetéhez, a bútorzathoz, a hely hangulatához, stílusához. A képkeretezés akkor erősíti a kép hatását, ha a keret összhangba kerül a témával, harmóniát lehet teremteni a kép és a képkeret között.


Számtalan keretből lehet választani



A képkeretezés nem csak négy léc összeillesztését jelenti, szakmailag és esztétikailag is nagyon fontos a megfelelő szín, stílus, anyagminőség kiválasztása, az egymáshoz illő anyagok megtalálása, a kép összhangja a kerettel és a környezettel.
A paszpartu egy fehér vagy színes, kb. 1,5 mm vastagságú karton, körbefogja a képet, kihangsúlyozza, elegánsabbá teszi, megnagyobbítja, megvédi az üveghez tapadástól. Gondosan kell kiválasztani, attól függően, hogy milyen hatást kívánnak elérni. Olajfestményhez megfelelő paszpartu léc illik.

Az Europrint műhelyében akár azonnali képkeretezést is tudnak vállalni. Előzetes megbeszélés alapján bármikor felvesznek megrendeléseket. (tel.: 0261-717-152, 0744-601-703)


A szép keret az alkotást is szebbé varázsolja
A szép keret az alkotást is szebbé varázsolja


A keretezőműhelyben széles választékkal várják a megrendelőket, akiknek fontosak azok az emlékek, művészi alkotások, melyekkel lakásukat díszítik. A cégnél a képekhez választott, fából vagy műanyagból, modern vagy hagyományos, egyszerű vagy díszes kereteket akár tíz perc alatt elkészítik. Ha nem tud választani a megrendelő, tanáccsal is szolgálnak.
Festmények, fotók, grafikák, diplomák, gobelinek, poszterek, tükrök, puzzle-k vagy akár pólók, mezek berámázását is vállalják.

Széles választékkal várják az EuroPrint keretei közt!
Cím: Szatmárnémeti, Florilor u. 2 (az Economic iskola mellett)
Tel.: 0261 717-152, 0744-601-703
E-mail: europrint@print1.ro


A szép keret az alkotást is szebbé varázsolja




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: